HUDVÅRD I HÄLJARP BOKA TID

Varmt välkommen till en personlig och professionell hudvårdssalong med resultatinriktad hudvård för ditt unika behov. 
Jag heter Annika och är ägare och Auktoriserad Hudterapeut på Levin Skincare. 
Är det något som gör mig varm i hjärtat så är det att pyssla om och ge en annan människa en stunds avkoppling som det faktiskt är att få en behandling. Mitt mål sedan 2021 när jag öppnade salongen har varit att bygga långsiktiga och goda kundrelationer och att erbjuda hudvård av högsta kvalitet med fokus på god hudhälsa och välbefinnande.  Jag gör alltid det lilla extra för att du som kund ska få den bästa behandlingen för dig och din hud. Jag håller mig kontinuerligt uppdaterad i branschen genom utbildningar, kurser, mässor och event.
Varför välja mig?
1. Personligt engagemang. Varje kund är unik, och jag lägger stor vikt vid att förstå dina specifika behov och önskemål för att skapa en behandling som ger optimala resultat.
2. Expertis: Med kontinuerlig utbildning och expertkunskap inom hudvårdens senaste trender och tekniker, kan du lita på att du är i trygga händer.
3. Resultatdrivna metoder: Mitt mål är att inte bara förbättra din hud för dagen, utan att skapa långsiktiga resultat som du kommer att se och känna.
4. Avslappnad atmosfär: Njut av en lugn och fridfull miljö där du kan koppla av och låta mig ta hand om dig.
Expertområden: Anti Age och Akne. Ämnen: Cytologi (läran om cellen) och Kemi (aktiva ingredienser)AHA-syror, retionider och peptider.
 • Man A line styled icon from Orion Icon Library.
  Auktoriserad Hud & Spaterapeut Yrkeshögskolan Landskrona 2020
  Diplomerad Friskvårdsterapeut och KBT-Coach 2012
  Certifierad Personlig Tränare 2008
  Certifierad Nagelterapeut 2018
  Lash&browliftstylist 2021
auktoriserad hudterapeut hudvård landskrona
yrkeshögskolanhudochspalandskrona gesällbrevannikalevin hudterapeutexamenbevis hudochspaterapeut hudvårdssalong ansiktsbehandling